Ποιοί Είμαστε

H NICOLAIDES & KOUNTOURIS METAL COMPANY LTD εξυπηρετεί τον κατασκευαστικό κλάδο με την παροχή τυποποιημένων και ειδικά σχεδιασμένων κατασκευών από χάλυβα, καθώς και διατομών ψυχρής διαμόρφωσης, μεταλλικών επενδύσεων οροφών και θερμομονωτικών πάνελ πολυουρεθάνης.

Στόχος, η προσφορά στους πελάτες πρακτικών συμβουλών σε κάθε στάδιο του έργου τους, από το σχεδιασμό μέχρι και την εγκατάσταση.

Η NICOLAIDES & KOUNTOURIS METAL COMPANY LTD, από το 1977, αποτελεί ένα σοβαρό και αξιόπιστο συνεργάτη – κατασκευαστή που δεσμεύεται στην εξεύρεση λύσεων ποιότητας, συμβάλλοντας σημαντικά στην έγκαιρη και οικονομικά αποδοτική ολοκλήρωση των έργων των πελατών της και στην παροχή ποιοτικών υλικών τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται τηρώντας αυστηρά όλα τα σχετικά Ευρωπαϊκά και Εθνικά πρότυπα, νομοθεσίες και οδηγίες.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Η NICOLAIDES & KOUNTOURIS METAL COMPANY LTD διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερα οργανωμένες μονάδες βαριάς βιομηχανικής παραγωγής στην Κύπρο, ικανή να εξυπηρετήσει και τα πιο απαιτητικά έργα.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή Γερίου (Επαρχία Λευκωσίας) σε ιδιόκτητη έκταση 35.000 m2 εκ των οποίων 17.000 m2 είναι καλυμμένος χώρος. Στις εγκαταστάσεις βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας, οι χώροι παραγωγής, μηχανουργείο, υπερσύγχρονο εργαστήριο ποιοτικών ελέγχων, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο, χώροι αποθήκευσης και οι υπαίθριοι χώροι αποθήκευσης και διακίνησης.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι από τις πλέον σύγχρονες και εξοπλισμένες με όλες τις νέες τεχνολογίες. Επίσης είναι άρτια διατεταγμένες και ειδικά σχεδιασμένες ώστε να επιτρέπουν την απρόσκοπτη και συνεχομένη ροή των επιμέρους διεργασιών συμβάλλοντας στην επίτευξη υψηλής παραγωγικότητας.

Συνεργασία με πανεπιστήμια

Η εταιρεία Nicolaides & Kountouris Metal Company Ltd αρέσκεται στις προκλήσεις και ειδικά επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα σε θέματα που σχετίζονται με τους τομείς που δραστηριοποιείται.

Επιπλέον, διαμέσου της Ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης της Εταιρείας, επιδιώκει τις συνεργασίες με Πανεπιστήμια για διεκπεραίωση δοκιμών στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα της ή για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Επίσης η εταιρεία μας διοργανώνει κατά καιρούς επισκέψεις φοιτητών, επαγγελματικών συνδέσμων και νέων μηχανικών στις εγκαταστάσεις της προς ενημέρωση τους για νέα προϊόντα και τεχνογνωσίες.

Προς κατάθεση προτάσεων για κοινή συμμετοχή με την Nicolaides & Kountouris Metal Company Ltd σε προγράμματα χρηματοδότησης καθώς και για διοργάνωση επισκέψεων στη βιομηχανία μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε μαζί μας στο email: nkm@cytanet.com.cy

Βραβεία

Για την ανάπτυξη  καινοτομίας που αφορούσε την επαναχρησιμοποίηση αποβλήτων πολυουρεθάνης προς παραγωγή θερμομονωτικού τσιμεντοκονιάματος, η εταιρεία Nicolaides & Kountouris Metal Company Ltd, βραβεύτηκε με το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας ,στον Τομέα Μεταποίησης (2014).

Για την ανάπτυξη καινοτομίας που αφορούσε την επαναχρησιμοποίηση αποβλήτων πολυουρεθάνης και πολυστερίνης προς παραγωγή θερμομονωτικών τσιμεντοκονιαμάτων η εταιρεία Nicolaides & Kountouris Metal Company Ltd, βραβεύτηκε με   το Πρώτο Βραβείο Οικολογικής Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Inneon (2016).

Greek
Scroll to Top