ΨΥΧΡΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΡΟΛΩΝ ΧΑΛΥΒΑ

Η N&K Ltd. έχει καθιερωθεί ως παροχός σειράς προϊόντων ψυχρής διαμόρφωσης, όπως μεταλλικά κεραμίδια, φύλλα επικάλυψης, δικτυώματα, τεγίδες, μηκίδες και πλαίσια. Ανεξαρτήτως προϊόντος, η άριστη κατασκευή σε συνδυασμό με την αισθητική που προσδίδει, συμπληρώνει τις κατασκευαστικές απαιτήσεις του σήμερα.

Τραπεζοειδή φύλλα επικάλυψης οροφής και πλαγιοκάλυψης που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να παρέχουν ελκυστική εμφάνιση, καλή απόδοση και ευκολία στην εγκατάσταση. Παράγονται σε διάφορα μήκη , είναι κατάλληλα για εγκατάσταση σε οποιαδήποτε κατασκευή και μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα ή οριζόντια. Είναι κατασκευασμένα από προβαμμένο γαλβανισμένο χάλυβα, με δυνατότητα παραγωγής σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Μεταλλικά κεραμίδια από προβαμμένο γαλβανισμένο χάλυβα.Παράγονται σε διάφορα μήκη και είναι κατάλληλα για βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, οικιακή χρήση κτλ.Δικτυώματα, τεγίδες σχήματος ZED, μηκίδες σχήματος C, κατάλληλα για όλους τους τύπους συστημάτων στέγης και για ικανοποίηση όλων των σχεδιαστικών και κατασκευαστικών απαιτήσεων.

Picture
Picture
DOWNLOAD ROOF&WALL CLADDINGS DOWNLOAD METAL ROOF TILES
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ