ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ

H NICOLAIDES & KOUNTOURIS METAL COMPANY LTD εξυπηρετεί τον κατασκευαστικό κλάδο με την παροχή τυποποιημένων και ειδικά σχεδιασμένων κατασκευών από χάλυβα, καθώς και διατομών ψυχρής διαμόρφωσης, μεταλλικών επενδύσεων οροφών και θερμομονωτικών πάνελ πολυουρεθάνης.

Με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, στη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου λίγο έξω από τη Λευκωσία, εκτάσεως 17.000 τ.μ. συμπεριλαμβανομένου μεγάλου αποθηκευτικού χώρου, η εταιρεία είναι καλά εξοπλισμένη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ντόπιας αγοράς αλλά και πελατών του εξωτερικού.

Στόχος, η προσφορά στους πελάτες πρακτικών συμβουλών σε κάθε στάδιο του έργου τους, από το σχεδιασμό μέχρι και την εγκατάσταση.

Η NICOLAIDES & KOUNTOURIS METAL COMPANY LTD, από το 1977, αποτελείένα σοβαρό και αξιόπιστο συνεργάτη – κατασκευαστή που δεσμεύεται στην εξεύρεση λύσεων ποιότητας, συμβάλλοντας σημαντικά στην έγκαιρη και οικονομικά αποδοτική ολοκλήρωση των έργων των πελατών.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η NICOLAIDES & KOUNTOURIS METAL COMPANY LTD, από την ίδρυση της το 1977, αναπτύσσεται ασταμάτητα με τις εκάστοτε εξελίξεις της τεχνολογίας στον κλάδο.

Έτσι, οι γραμμές παραγωγής της επιτυγχάνουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα υλικών με γνώμονα τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις. Η εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας είναι βασισμένη στην ευρωπαϊκή σύσταση για την κατασκευή δομικών έργων από χάλυβα (συμπεριλαμβανομένου του BS5950), με έμφαση στον έλεγχο ποιότητας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής. Επενδύοντας στην συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων του προσωπικού και στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, η εταιρεία έχει καθιερωθεί στην αγορά της Κύπρου, ενώ ταυτόχρονα άνοιξε το δρόμο για επέκταση στο εξωτερικό.

Picture Picture
 
Picture Picture
DOWNLOAD PROFILE IN PDF
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ